741 064

Mengenai jenama

Temui dunia Orphica. Lihat apa yang penting kepada kami dan nilai yang kami ikuti dalam kerja harian kami.

Pendekatan kami

Kami terus mangambil inspirasi dari alam semula jadi dan menemui ciri-ciri indah tumbuhan. Kami menggunakan ekstrak tumbuhan untuk menghasilkan kosmetik inovatif yang unik dari segi keselamatan yang disahkan dalam ujian makmal.

Kami menghasilkan produk berkualiti tinggi yang bukan sahaja selamat tetapi juga berkesan. Tambah manfaat juga kepada gabungan unik kuasa alam dan penemuan saintifik.

Misi kita

Ketahui apa yang menjadikan ORPHICA unik

Misi kami adalah "Kecantikan sebenar anda". Kami ingin membantu anda menemui kecantikan semula jadi anda dan meningkatkan semua potensi kecantikan anda. Misi kami adalah untuk membantu mengasihi diri anda - kerana anda cantik.

Dunia jenama ini terdiri daripada produk yang inovatif dan berkesan untuk menghasilkan keberkesanan yang tertinggi. ORPHICA telah dicipta untuk wanita yang menghargai kualiti produk tertinggi dan mencari penyelesaian terbaik.

ORPHICA - 100% semulajadi, bahan selamat

KESELAMATAN

Kami menggunakan bahan-bahan asli semula jadi. Kami berusaha supaya produk kami selamat digunakan. Produk diuji di makmal untuk memastikan ia tidak menyebabkan kesan sampingan.

ORPHICA - telah memperoleh kepercayaan wanita di 35 negara

Kepercayaan

Kami menyelia keseluruhan proses pengeluaran dan pengedaran untuk memastikan produk kami memenuhi keperluan anda. Itulah sebabnya ORPHICA telah memperoleh kepercayaan pelanggan wanita dari 35 negara di seluruh dunia.

ORPHICA - Kombinasi semulajadi yang unik

Inovasi

Kami menjalankan penyelidikan untuk memastikan ramuan mana yang paling berkesan.Inspirasi kami adalah dari alam semula jadi, kami menawarkan kombinasi bahan-bahan yang unik dan kami terus berusaha untuk menjadikan produk kami lebih baik.

Emilia Gromska - pakar kosmetik yang diperakui

"ORPHICA mewakili kualiti produk tertinggi. Syarikat kami memilih dan menggabungkan bahan-bahan yang berasal dari alam semulajadi yang menghasilkan produk yang sangat berkesan. Pada masa yang sama, syarikat kami mengambil berat mengenai keselamatan produk ketika merawat kawasan mata. Pruduk kami tidak menyebabkan kerengsaan atau alergi Pelanggan yang mempunyai kulit sensitif atau halus juga boleh menggunakan produk jenama ini Saya cadangkan kosmetik ORPHICA kepada semua orang yang menghargai produk berkualiti tinggi dan ingin menikmati penampilan cantik. "

EMILIA GROMSKA pakar kosmetik yang diperakui