Meningkatkan kewanitaan anda

REALASH adalah sentuhan mewah yang anda mampu.

REALASH akan membuat bulu mata anda lebih panjang, lebih lengkap dan diperkaya. Ia akan mempercepatkan proses pertumbuhan semula jadi mereka dan menghalang mereka daripada terjatuh. Ujian yang dijalankan telah mengesahkan keberkesanan produk. The penambah, diperiksa dermatologi dan ophthalmologically oleh pakar-pakar, membolehkan meningkatkan kecantikan semula jadi anda.

Percuma penghantaran kurier! Memerintahkan Realash hari ini dan dapatkan penghantaran percuma

 • Polisi pemulangan 90 hari

  Jika anda tidak berpuas hati dengan keputusan, anda boleh kembali produk dalam tempoh 90 hari. Kami akan memberikan anda wang kembali.

 • Bahan-bahan semulajadi

  Produk oleh ORPHICA mengandungi bahan-bahan semula jadi yang menjaga kulit di sekitar mata.

01. PILIH KUANTITI

REALASH -
EYELASH ENHANCER RM240

Harga satu botol: RM240 1 botol: 3ml Tempoh rawatan: 3 bulan

Mengejutkan orang yang anda sayangi

Pelanggan kami sering membeli Realash untuk ibu mereka, adik-beradik dan rakan-rakan. Jika anda mahu seseorang berhampiran dengan berasa cantik juga, memerintahkan satu lagi produk untuk dia:

Jumlah bilangan botol:

la_cloud_ >la_cloud_
"Teman abadi saya @orphica_official... saya amat menyukai penggalak bulu mata ini. Bulu mata saya bertambah panjang dan lebat dalam masa beberapa minggu sahaja. Hasilnya nyata. Semua orang patut mencubanya. Saya betul-betul suka dan tidak lagi mahu hidup tanpanya." #beauty #makeup #realash #orphica
 • KEBERKESANAN JAMINAN

  Kami benar-benar yakin tentang keberkesanan produk kami. Kami memberi anda 100% jaminan wang kembali. Ini bermakna bahawa anda boleh memulangkan produk jika anda fikir ia tidak memenuhi jangkaan anda.

 • KEPUTUSAN INSTANT

  Sesetengah wanita sedar bahawa sebatan mereka menjadi lebih kuat, lebih sihat dan lebih dingin hanya selepas 14 hari dari permulaan rawatan.

 • KESELAMATAN

  Produk kosmetik ORPHICA selamat digunakan dan berkesan. Dakwaan ini disahkan melalui ujian dan ulasan pelanggan.

 • KERAHSIAAN

  Privasi anda adalah salah satu keutamaan kami - kami tidak berkongsi atau menjual pelanggan kami maklumat peribadi.

 • PHONE ORDER

  ika, atas sebab tertentu, anda tidak boleh membuat pesanan anda melalui borang dalam talian, hubungi kami di (+48) 22 112 17 04 (lines numer terbuka 8am-8pm GMT +2) dan anda akan dapat memerintahkan melalui telefon. Pesanan anda akan menjadi tunai pada penghantaran.

JIKA ANDA INGIN MEMPUNYAI GORGEOUS KENING, ANDA BOLEH TAMBAH BROW CONDITIONER TO ORDER ANDA

 • Brow – Brow Conditioner

  215 RM

  Menjaga kening anda, terlalu! Terima kasih kepada penghawa BROW berkesan. formula canggih merangsang pertumbuhan kening semula jadi, keadaan dan memperbaiki penampilan mereka secara keseluruhan. Dengan BROW kening anda akan menjadi tebal, kuat dan penuh dalam masa yang singkat. Botol 3ml cukup untuk rawatan 3 bulan.

  Sebelum
  before
  Selepas
  after

02. ISIKAN BORANG

 • Bolehkah saya menerima pakej pada masa yang sama di luar negara? Syarikat-syarikat kurier kita bekerjasama dengan boleh menghantar pakej kepada hampir mana-mana lokasi di dunia - masa penghantaran mungkin berbeza-beza. Selepas membuat pesanan anda, anda akan diberitahu tentang anggaran masa penghantaran. Tidak kira apa penghantaran negara yang dipilih sentiasa 100 RM. Semua Pelanggan memilih untuk perintah asing perlu membayar terlebih dahulu.
 • Mengapa saya perlu memberikan nombor telefon saya? Kami memerlukan nombor telefon anda kerana ia adalah cara yang terbaik untuk menghubungi anda dengan cepat. Nombor telefon anda juga diberikan kepada syarikat yang menyampaikan penghantaran jadi seorang lelaki penghantaran boleh terus menghubungi anda jika perlu.

03. PILIH JENIS PEMBAYARAN

Selepas membuat pesanan, anda akan dihantar ke sistem dimana anda boleh membayar melalui kad kredit. Penghantaran akan dibuat segera selepas kami menerima pembayaran. Proses ini mengambil masa 2 hari bekerja.

Bayar semasa penghantaran, terus kepada syarikat kurier. Kami akan menghantar barang-barang anda dalam masa 24 jam dari masa pemesanan.

Rakan kongsi logistik kami

04. MEMBUAT PESANAN ANDA

Penghantaran percuma: 0 RM
Jumlah membayar: 0RM
Masa pemprosesan minimum 2 hari